Successos

Dos benissers pateixen problemes a causa del volcà islandés Eyjafjall

Cancel·lació de vols
Cancel·lació de vols

La cendra del volcà islandés Eyjafjall, que aquesta setmana és portada a nombrosos mitjans de comunicació i ha provocat el colapse aeri de la major part d’Europa, també ha afectat la vida diària de dos benissers que resideixen a l’estranger.

Visa Bertomeu, resident i amb treball a Irlanda, havia previst desplaçar-se des de Dublín fins València el dijous que ve, dia 22 d’abril, per tal d’assistir a les festes de la Puríssima Xiqueta de Benissa, i tot i que és optimista i que confia a poder volar, no sap amb seguretat si finalment ho podrà fer. De moment, i després de consultar la pàgina web de la companyia aèria, tot el que sap és que per ara els vols s’han cancel·lat fins demà dilluns. Visa comenta que es troba optimista i amb ganes d’arribar a temps per a festes, però al mateix temps hi ha una certa preocupació pel perill que pot suposar la cendra del volcà als avions, i que en tot cas no seria agradable pujar a un avió en eixes condicions. Es tracta doncs d’esperar que milloren les condicions, ja que els altres mitjans de transport des d’Irlanda no són viables pel gran cost econòmic que suposaria.

Per altra banda, Rocio Banyuls, resident a Regne Unit, tenia pensat efectuar un vol des d’Àmsterdam a Edimburg demà dilluns, 19 d’abril, després d’assistir a la Setmana Internacional del Saxofó que se celebra en aquesta ciutat holandesa, però finalment ha pogut trobar amb dificultat un passatge amb ferry cap al Sud d’Anglaterra. El gran inconvenient serà la pèrdua de temps: en lloc de tardar 2 hores fins la seua destinació, en tardarà 24. Rocio ha renunciat a posar-se en contacte amb la companyia aèria ja que tant els aeroports com les línies telefòniques d’atenció als passatgers es troben col·lapsades. Estrés i desesperació és la tònica general entre la gent que busca alternatives per a tornar a casa.

Des d’Infobenissa volem agraïr tant a Visa com a Rocio per respondre les preguntes que els hem enviat i esperem que puguen fer el seu viatge finalment sense cap problema.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?