Successos

Furten per cinquena vegada a la resident que se’n va de poble pels problemes d’inseguretat

Margarita, la resident alemanya a Benissa que va ser víctima la setmana passada de quatre robatoris dels quals aquest diari es va fer ressò el dimarts, va denunciar ahir un altre robatori al seu habitatge mentre ella i el seu fill s’havien absentat per fer unes compres al nucli urbà.

En aquesta ocasió, els lladres es van endur una col·lecció de pel·lícules en DVD i un CD i per a entrar a l’habitatge “van trencar dues portes d’accés”, va apuntar ahir Margarita.

La veïna de Benissa en adonar-se que li havien furtat va alertar la guàrdia civil. “Em van dir que no podien venir perquè la patrulla estava a la platja i els venia molt lluny”, va assegurar Margarida molt indignada. Però, a més, “al carrer hi havia un cotxe de la policia i els agents asseguren que no han vist res”. “I ara que vaig a fer?; contractar un guarda jurat?”, es va preguntar ahir Margarita. Aquesta resident alemanya afirma que ja no viu tranquil·la a Benissa i que emigra a Andalusia fugint de la delinqüència i la massiva construcció.

La primera vegada que els lladres van entrar a la seua propietat es van endur una càmera de vídeo i un reproductor DVD. La segona vegada a la mateixa setmana que van assaltar el xalet, els delinqüents van furtar 550 euros, el comandament a distància del reproductor DVD i la Play Station. La següent ocasió es va quedar en un intent ja que la policia es va presentar a l’habitatge i els lladres van fugir. I, el diumenge passat, una única persona va assaltar el xalet per a endur-se un telèfon mòbil.

Ahir, Margarita va ser víctima d’un nou robatori. Un fet que li reaferma la seua idea de marxar-se de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?