Publicitat

Infobenissa és un mitjà de comunicació digital independent creat l’any 2001 i que compta amb una participació ciutadana elevada. Alguns dels serveis que ofereix Infobenissa són la publicació de notícies i articles d’opinió, previsió metereològica, xarxa de blogs, preu de carburants i publicació d’estudis del poble de Benissa.

Infobenissa té presència també en les principals xarxes socials, Facebook i Twitter on, a banda de publicar les últimes notícies, es té una comunicació més personal amb els nostres lectors, afegint continguts addicionals als que es poden trobar a la web i promovent el debat actiu.

Per què he d’anunciar-me a Infobenissa?

Amb més de 1500 visitants únics i quasi 9000 pàgines vistes cada mes, Infobenissa és el mitjà de referència d’informació local de Benissa. Estar present t’assegurarà que el teu negoci siga visible per a un gran nombre de persones dels dos sexes i de totes les franges d’edat. També comptaràs en tot moment amb la tranquil·litat que proporciona un equip humà professional amb una trajectòria sòlida que et resoldrà qualsevol dubte que pugues tindre. Els consumidors passen cada vegada més temps a Internet, no deixes perdre l’oportunitat d’anunciar-te en un mitjà en constant creixement!

Quins avantatges té anunciar-se a Infobenissa respecte la publicitat en premsa escrita?

vidriolaOferim un preu molt més reduït que la premsa escrita, per la qual cosa estalviaràs diners. A més, com a negoci local arribaràs al públic que realment t’interessa, ja que els nostres lectors resideixen fonamentalment a Benissa.

Per altra banda, comptaràs amb completes estadístiques per saber quantes vegades ha aparegut el teu anunci i el nombre de clics sobre el teu banner, gràcies al nostre sistema OpenX.

Quines opcions tinc per contractar la publicitat?

Actualment oferim dos llocs a la portada on podeu contractar la publicitat:

  • Bànner de capçalera

Situat al costat del logo de la web.
Mesures estàndards de 468×60 píxels.

  • Quadre lateral

Situat dalt del quadre “Blogs de Benissa”
Mesures estàndards de 300×250 píxels.

De què depén el preu final?

Màquina registradoraEl preu depén del cost per cada 1000 impressions (CPM). Sembla difícil, però es tracta tan sols del preu que s’acorda abonar per cada 1000 voltes que el teu anunci apareix a Infobenissa. Aquest preu serà diferent segons l’ubicació que tries per al teu anunci. Per altra banda, es poden abaratir encara més els preus acordant una campanya de publicitat per un període de temps fixe (com per exemple 1 mes o 1 any). Les possibilitats són il·limitades, així que si necessites una opció personalitzada no dubtes en indicar-nos-ho mitjançant la secció contacte.

Sóc membre d’una associació local, tinc altres opcions?

cooperacióDes d’Infobenissa sabem que les associacions locals efectuen una tasca important i altruista que beneficia a tota la gent de Benissa. Tenen unes característiques especials, i per a la promoció dels seus actes efectuen campanyes curtes els dies previs a la seua celebració. Cap problema! Vos oferim una tarifa especial per a entitats locals amb preus encara més reduïts. Aprofiteu el sistema interactiu de publicitat per redigir els visitants cap a la vostra web quan facen clic i així donar a conèixer la vostra associació.

Vull anunciar-me però no tinc bànner, què puc fer?

imacInfobenissa t’ofereix un servei de disseny de bànners amb el qual tindràs el teu anunci totalment personalitzat. Podràs utilitzar-lo per a la nostra web o qualsevol altra on decidisques anunciar-te. Comenta’ns la teua idea i t’assegurarem un disseny modern, clar i que faça que els usuaris s’interessen pel teu producte. Oblida’t de tots els mals de caps i deixa la gestió integral del marketing on-line a les nostres mans, perquè sabem que tens assumptes més importants que requereixen la teua atenció! Consulta els nostres preus.

Quina finalitat tenen els diners obtinguts per la publicitat?

servidorInfobenissa és una web amb vocació social i informativa. Els seus membres no busquen el benefici propi. Per tant, els ingressos s’utilitzen completament per al pagament de l’allotjament, el domini i qualsevol millora que beneficie els usuaris, tenint com a objectius prioritaris la diversificació de serveis i la disponibilitat de la informació. Contractant publicitat, col·labores en aquest projecte fet per gent de Benissa per a tot el poble. Un projecte fet amb il·lusió, innovador, que creix cada dia i que esdevé punt de reunió dels benissers. Un projecte professional i proper.

Vull contractar la publicitat. Què he de fer?

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant la secció de contacte i vos farem una proposta personalitzada.