Successos

Desenes d’usuaris pateixen talls de llum per obres d’Iberdrola en ple estiu

Hi ha èpoques i èpoques i el millor és triar la més convenient. Per aquest motiu no s’entén massa bé la decisió de la companyia Iberdrola de realitzar talls programats que afecten les urbanitzacions costaneres de Benissa en ple estiu, quan la gran quantitat de residents que viuen allí durant aquest període de l’any fa necessàries millors prestacions d’energia.

No obstant això, això és el que està succeint en les urbanitzacions de Montemar, Los Almendros i Benimarco. Els veïns d’aquests enclavaments turístics de Benissa estan patint talls que arriben fins les dotze hores de durada -en moltes ocasions entre les 8 del matí i les sis de la vesprada- i que han estat programats en aquestes dates per Ibedrola per a millorar el servei de la xarxa.

Ahir, fonts municipals van confirmar a Levante d’Alacant haver rebut moltes queixes per part dels residents, que denuncien a més que la companyia elèctrica ni tan sols avisa de les interrupcions del subministrament.

Aquesta circumstància va fer que l’Ajuntament es posara en contacte amb Iberdrola, però la resposta de l’empresa no ha estat molt encoratjadora: “Els vam demanar que posaren més generadors per a pal·liar les conseqüències dels talls, però ens van dir que ja estaven instal·lats tots els generadors necessaris i no en calien més”. Aquestes mateixes fonts van afegir que l’ajuntament no descarta emprendre accions judicials o personar-se en aquelles que prenguen els veïns.

L’ajuntament també ha recomanat tramitar queixes mitjançant l’Oficina del Consumidor.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?