General

El Ministeri de Foment iniciarà les obres de la variant després de l’estiu

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 23 de febrer de 2007:

La variant de Benissa està cada vegada més a prop. Les cortines de fum s’esvaeixen i la població es troba a un pas que aquesta promesa electoral per antonomàsia del poble esdevinga una realitat.

Així ho va confirmar el batle, Juan Bautista Roselló que va dir que “el projecte ja està molt avançat, de fet el Ministeri de Foment ja ha anunciat els primers contactes amb els propietaris”.

Així doncs, està previst que des del dia 6 de març fins al dia 9 un grup de tècnics viatgen des de Madrid fins a la comarca de la Marina Alta per a reunir-se amb els propietaris afectats per aquesta nova infraestructura viària i així poder adquirir els terrenys on està projectada la circumval·lació benissera.

De fet, des del ministeri de Magdalena Álvarez ja s’ha notificat a tots els propietaris afectats la visita dels tècnics amb la finalitat d’accelerar i signar el document d’acta prèvia d’ocupació, imprescindible per a començar a plasmar el projecte.

El batle del PP de Benissa va puntualitzar que “ens hem d’alegrar tots ja que el projecte de la variant de Benissa comença a ser una realitat i les obres poden començar molt prompte”.

Respecte a les dates, Roselló va apuntar que “segons les notícies recents que hem rebut des del Ministeri, la construcció de la variant podria començar després de l’estiu. Des de març fins a juny es faran els tràmits necessaris d’adquisició dels terrenys”, va dir, per a poder començar les obres a partir de setembre.

Quant a les declaracions realitzades pel batle de Llíber, Juan Bautista Reus (PSPV) en què advertia que la variant de Benissa deixava aïllats els pobles que conformen la Vall del Pop, Roselló va explicar que “el projecte preveu un enllaç directe amb la carretera comarcal que ve des de Xaló”.

Aquesta connexió, segons el batle benisser, es farà mitjançant una rotonda en la carretera de Xalò per la qual cosa Roselló va assegurar que “sí que hi ha una eixida directa des de la Vall del Pop sense necessitat de creuar per dins el nucli urbà de Benissa”. A més, va afegir que “la carretera de Senija es connectarà a través de l’avinguda de Madrid i d’Europa” ja que “l’altre accés es troba a l’eixida del peatge de l’autopista AP-7”. Roselló va destacar la funcionalitat i característiques de les avingudes de Madrid i d’Europa ja que “són unes vies amb dos carrils de circulació amb una comunicació ràpida i fluida”.

El batle va reiterar que la voluntat de l’equip de govern és “impulsar la construcció d’aquesta via i aprofitar que el Govern central vol fer-la”.

Roselló va dir que l’1 de març ha convocat la comissió de seguiment per a estudiar el procés actual de les obres més demanades per la ciutadania benissera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?