General

Foment confirma que les obres de la variant de Benissa començaran el 2006

El diputat valencià a corts generals, Ricard Torres, va confirmar a Benissa dijous passat que el Ministeri de Foment escometrà el 2006 la construcció de la variant de la N-332 al seu pas pel municipi del sud de la Marina Alta. A més, de manera oficial ho va assegurar també el Govern central ahir mitjançant un comunicat en què es va concretar que la longitud del desviament serà de 4 quilòmetres i el pressupost vigent de 6,6 milions d’euros.

És un anunci important en el sentit que la variant de Benissa ha estat una qüestió molt debatuda durant totes les legislatures i entre la ciutadania benissenca existeix recel davant la possibilitat que quedara de nou en paper mullat. En aquest sentit, el diputat Torres va assegurar a un veí que li ho va preguntar en un acte convocat pels socialistes que “no es preocupe que segur que l’any que ve comencen les obres del desviament”.

A més de la variant de Benissa, el pla del ministeri de Foment també contempla, segons el diputat Ricard Torres, la continuació de les obres del desviament de la mateixa N-332 al seu pas per Ondara i El Verger que ja està en marxa i la finalització de la qual an principi està prevista per a febrer del 2006. Així mateix, també es portarà a terme l’acondicionament de la N-332 en el tram que va des dels túnels del Mascarat fins al nucli urbà de Gata de Gorgos.

Tren Gandia-Dénia

Finalment, Ricard Torres va destacar la inclusió en els pressupostos d’una partida per a la línia de tren Gandia-Dénia, encara que només es destina diners per a la redacció de projectes i no es contempla de moment l’execució de cap tipus d’actuació per a engegar la tan demandada línia ferroviària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?