General

Anuncien que la variant de Benissa està inclosa en un pla del Govern

L’etern dilema benissenc. El portaveu del grup socialista en l’Ajuntament de Benissa, Vicent Cabrera, va anunciar ahir que en la comissió d’infraestructures del Parlament, el PSOE va assegurar, en resposta a una proposta del popular Eduardo Zaplana per a incloure el projecte en els pressupostos de 2005 que els socialistes van rebutjar, que la variant de la N-332 al seu pas per Benissa està inclosa en un pla d’infraestructures i transports que s’aprovarà a la fi d’aquest any.

En aquest sentit, el socialista Cabrera va afirmar que “anem a intentar que aquest compromís es complisca” i va recriminar a la resta de forces polítiques que “vostès han estat molt temps en el poder i no han escomès el projecte així que, almenys, hauria de donar-nos un vot de confiança”.

Els socialistes van reaccionar, d’aquesta manera, a una moció presentada pel PSI, que es va veure reforçada per una altra del grup popular en els mateixos termes, que va exigir a l’ajuntament de Benissa “requerir al Govern perquè a través de la corresponent esmena, s’introduisca partida pressupostària suficient perquè les obres -de la variant- puguen començar dins de l’exercici de 2005”. Per la seua banda, el PP va sol·licitar “la inclusió de partida pressupostària en els pressupostos per a 2005 que permeta l’execució sense demora d’aquesta actuació” i va reiterar la petició “al Ministeri de Foment perquè procedisca a la licitació immediata d’aquesta obra, ja que té consignació en els Pressupostos de 2004”.

Desconfiança

A més, el batlle, Juan Bautista Roselló es va mostrar desconfiat de l’anunci dels socialistes i va criticar “la desaparició de la variant en els pressupostos quan per a aquest tenia destinats 300.570 euros per a la licitació del projecte” afegint que “si està consignada existeix la possibilitat de portar-la a terme però si no té partida no es pot fer res”. A aquestes paraules, el portaveu del grup socialista, Vicent Cabrera, va apostar de nou pel pla d’infraestructures i transports del Govern i va lamentar que “podem jugar a pressupostar tot el que vulguen i després no fer res”.

Per la seua part, el portaveu del grup CIBE-Bloc, va qualificar la no inclusió de la variant en els pressupostos com “un dolenta notícia” i va asseverar que “a aquest municipi li ha faltat un polític de pes, socialista o popular, capaç de dur endavant el projecte de la variant”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?