General

Rosselló assegura que la Platja de la Fustera està “millor que mai”

El batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, no té cap dubte. La platja de la Fustera està “millor que mai”, va afirmar el divendres després d’hissar la bandera blava i assegurar que les obres del passeig marítim “estan totalment acabades i només s’estan realitzant alguns retocs”.

El batlle va destacar que els banyistes d’aquesta cala ja “podran gaudir tot l’estiu del passeig marítim”, que ha construït el Ministeri de Medi ambient. També va subratllar que s’ha dotat a la platja de condícies, un quiosquet i un lloc de vigilància i socorrisme de Creu Vermella.

Roselló va respondre així a les crítiques d’alguns veïns i del grup CIBE sobre el mal estat de la Fustera.

El divendres es continuaven realitzant alguns treballs en el passeig marítim, però el batlle va assegurar que eren “retocs” i les va considerar normals en una obra que s’acaba d’acabar. També va destacar “la qualitat de les aigües” d’aquesta platja.

Seguretat en la costa

El primer edil de Benissa també va recalcar que s’ha reforçat la seguretat en el litoral local en instal·lar una sala de descans de la Policia Local en l’accés a la cala de la Fustera. Va comentar que en aquesta sala de descans els veïns i turistes poden realitzar consultes o presentar queixes o denúncies. “L’ajuntament té la voluntat de reforçar i millorar la presència de Policia Local durant tot l’estiu”, va precisar.

Mentre, el regidor de Seguretat Ciutadana i de la zona costanera, Alexander Theobald, va comentar que aquesta sala de descans està oberta des de les 10 del matí a les 6 de la vesprada i que compta amb un agent fix i dos més que realitzaran patrulles. “Els veïns de la zona costanera disposen amb aquesta infraestructura d’un servei in situ de l’ajuntament”, va explicar aquest edil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?