General

L’estat de la Fustera es debat al plenari

Com no podia ser d’altra forma, la polèmica per l’estat de la platja de La Fustera va estar present en el ple de l’Ajuntament de Benissa celebrat dimarts passat. En el torn de precs i preguntes el grup del CIBE va preguntar a l’alcalde, el popular Juan Bautista Roselló, per la situació. El primer edil va respondre primerament que “la platja està impecable, des del punt de vista del consistori, i el color de l’arena -en referència a les declaracions de l’edil independent David Ivars en les quals assegurava que la cala està en un estat lamentable amb aigües groguenques que s’assemblen a un fangar- té el color que ha tingut sempre”.

Sobre els tolls que han format un llot en l’arena, el batlle va assegurar que “es deu a l’aparició d’una font natural en la platja que s’aboca al mar i no es pot lluitar contra la natura” i va continuar amb que “no té res a veure amb el barranc que està perfectament canalitzat”. Així mateix, Roselló va desmentir que existisca algun tipus de contaminació com va assegurar l’edil independent, David Ivars, qui fins i tot va comentar que aquesta contaminació hauria pogut produir el contagi de fongs en dos xiquets que es van banyar en la platja de La Fustera.

Per la seua banda, el portaveu de CIBE, Isidor Mollà, també va participar en el debat i va recriminar als populars que “s’ha posat en perill la bandera blava de la cala” i va lamentar que “aquest any no s’ha fet l’aportació anual d’arena que venia fent-se habitualment”. Així mateix, va lamentar que “les obres del passeig litoral, del quiosquet i la sala de descans policial no estan acabades a pesar que l’ajuntament va anunciar que estarien per a principis de mes”. No obstant això, Roselló va assegurar que els treballs van finalitzar el mateix dimarts. De fet, el primer edil va convocar els mitjans de comunicació en la platja per a mostrar públicament l’actuació que s’ha realitzat.

Informació irresponsable

El batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va acusar el grup CIBE perquè “és lamentable i una irresponsabilitat que alguns polítics d’aquest ajuntament en comptes de traslladar els problemes al consistori es dediquen a titllar l’equip de govern amb difamacions i declaracions”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?