Successos

Una explosió de gas causa danys materials importants en un xalet, però no deixa ferits

Els propietaris i la seua filla es trobaven a l’interior de l’habitatge en el moment de l’esclat, encara que no es van haver de lamentar danys personals. Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la policia local de Benissa, un equip de bombers del parc comarcal i un equip medicalitzat.

Els tècnics de l’empresa Repsol van plantejar com a hipòtesi principal la instal·lació defectuosa de la caldera de gas, que va ser col·locada fa un mes, segons va poder confirmar el propietari de l’habitatge. Els amos del domicili van indicar que la concentració de gas al safareig, on estava situat l’escalfador d’aigua, va poder produir la deflagració, ja que la propietària de la casa va tancar les finestres de l’habitació minuts abans per a evitar el soroll de la despertà que realitzaven els festers de la partida.

El propietari del xalet, d’origen anglés i que fa dos anys que viu a la casa, va explicar a aquest diari que havia notat indicis d’escapament de gas moments abans. A la cuina van explotar tots els armaris de vidre ja que la caldera estava situada a l’habitacle contigu. Afortunadament, l’home que estava preparant el desdejuni, només va haver de ser atés per nerviosisme, igual que la seua dona i la seua filla que es trobaven a l’habitatge. Els bombers van retirar els enderrocs i van tirar part de la teulada que va ser destruïda. Al sostre de tota la casa van aparèixer clavills i les finestres van rebentar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?