Successos

Dues baralles en dos pubs acaben amb cinc ferits

L’última nit del pont festiu es va saldar amb uns quants ferits a Benissa. Fins a cinc persones, segons van confirmar fonts de la policia local de la localitat, van haver de ser ateses al centre de salut en patir diverses ferides a causa de la seua participació en dues baralles diferents. Un altre jove va haver de ser traslladat a l’Hospital de la Marina Alta en presentar ferides de major gravetat al seu rostre.

La primera de les dues, que es va produir a altes hores de la matinada al pub Coyote, va ser la més dura. En ella van participar diverses persones, i es va saldar amb un ferit ja que el seu agressor el va ferir a la cara amb un cristall que va obtenir d’un got trencat, provocant-li un tall de considerable profunditat al rostre. La segona de les baralles es va produir al pub la Farola, situat a un quilòmetre de distància del primer més o menys, i també a altes hores de la matinada.

En ella van intervenir, segons van explicar les mateixes fonts de seguretat, fins a cinc persones van participar en aquesta baralla que no va produir no obstant això cap ferit de gravetat. Quatre agents de la policia local van haver d’intervenir en ambdós incidents per a separar els implicats i retornar la tranquil·litat a la nit del dissabte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?