Política

El PP de Benissa defensa la Ronda dels Cotino en el míting central de campanya

El PP de Benissa va omplir de gom a gom el saló d’actes del Centre Cultural el dimecres passat en el míting central de campanya. A l’acte van acudir prop de 400 persones. El candidat a l’Ajuntament pel PP, Juan Bautista Roselló, va intervindre després de la projecció d’un vídeo en què es va fer un repàs de la gestió de l’equip de govern popular en els huit anys en els quals ha estat al capdavant de l’ajuntament.

El candidat va destacar les iniciatives portades a terme amb ell al capdavant del govern i va demanar el vot a tots els assistents per a seguir treballant i desenvolupar totes les propostes del programa electoral.

També va ser destacat un dels projectes més polèmics com és el de la Ronda dels Cotino. El pla va ser aprovat pel govern del PP i serà desenvolupat per l’empresa propietat dels familiars del Conseller d’Agricultura, Juan Cotino. Els 9 milions d’euros que té de pressupost el vial, una espècie de circumval·lació que transcorrerà pràcticament paral·lela a la nova variant de la N-332, haurà de ser sufragat pels 25 propietaris afectats.

La defensa d’aquest projecte va córrer a càrrec de Josefina Ivars, Miquel Cabrera, María Francisca Capó i Xavier Estupiñà. Ells van ser els encarregats d’explicar al públic assistent les propostes més destacades del programa.

Els populars també van defensar com seu l’impuls de la variant N-332 que està aprovada pel govern central si bé encara no han començat les obres. També van apostar per la construcció d’un pàrquing subterrani, la millora dels col·legis públics, el reforç de la seguretat així com la construcció d’unes noves instal·lacions esportives.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?