General

El PSOE alerta que la Ronda dels Cotino no té connexions de clavegueram ni de llum

El PSOE de Benissa va remetre ahir un comunicat mitjançant el qual vol denunciar que la Ronda dels Cotino, el projecte de la qual va ser presentat a l’ajuntament “en data 14 d’agost de 2002 i fins avuí dia, març de 2007, gairebé 5 anys després, un pla tan important per a Benissa, el PP i l’ajuntament no ha sigut capaços de portar-lo a terme”.

No obstant això, el grup de Vicent Cabrera va alertar que el projecte de la Ronda Nord -presentat per una empresa controlada pels familiars del conseller d’Agricultura, Juan Cotino- s’ha publicat “amb un elevat nombre d’errors i defectes que en el seu moment ja van ser detectats pels tècnics de l’Ajuntament de Benissa i que la seua correcció pot ocasionar perjudicis econòmics als propietaris afectats i amb temps a tots els ciutadans”.

En aquest sentit, els socialistes van qualificar de “inacceptable” que en el pla “no es contemplen les obligatòries connexions de les instal·lacions generals com la llum, l’aigua i el clavegueram, ni la reducció de l’impacte visual que suposaran els talusos i moviments de terra que cal realitzar així com altres importants actuacions”.

Un altre dels aspectes sobre el qual els socialistes van incidir és el fet de voler situar el bulevard o passeig per als vianants en el límit de la ronda que fita amb la zona rústica. Per a ells “és un error perquè impedeix als ciutadans de Benissa gaudir de forma segura d’un passeig enjardinat i arbrat més accessible i pròxim a la zona edificada”.

Estudi

En resum, des del PSOE de Benissa consideren que el projecte de la Ronda Nord “és de tal importància i envergadura que mereix una reflexió profunda i meditada i és inadmissible que en aquest moment el PP pretenga accelerar la seua tramitació sense un estudi exhaustiu”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?