Política

El PP aconsegueix un ple absolut en el seu míting central de campanya

Gairebé 400 persones van acudir ahir per la nit al míting central de campanya que va celebrar el Partit Popular de Benissa en el saló d’actes del Centre Cultural.

La presidenta del partit, Josefina Ivars, va ser l’encarregada de donar pas a Miquel Cabrera, M. Francisca Capó i Xavier Estupiñà, tots ells components de la llista en els primers llocs, que van explicar les propostes més importants que aquesta formació políticaporta al seu programa.

Projectes tan importants com l’impuls de la variant de la N-332, la construcció de la Ronda Nord i d’un pàrquing subterrani o la millora de les escoles, el reforç de la seguretat i la construcció d’unes noves instal·lacions esportives, són algunes de les propostes que van explicar durant l’acte.

Després d’aquestes intervencions i la projecció d’un vídeo sobre la gestió del Partit Popular en els últims anys, va pujar a l’escenari el candidat a l’Ajuntament, Juan Bautista Roselló, que va fer un repàs dels objectius aconseguits en els seus anys com a batle, i va demanar el vot a tots els assistents per a seguir treballant i portar a terme totes les propostes que es troben al programa electoral.

Juan Bautista Roselló va aprofitar també l’ocasió per fer referència a l’estancament en l’àmbit polític i econòmic local que suposaria la victòria en les eleccions del tripartit format pel CIBE, el Bloc i el PSOE.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?