Política

Federico Trillo i Julio de España encapçalen el míting del PP a Benissa

El Partido Popular va dur a terme el dilluns un míting de la campanya electoral a Benissa. El ministre de Defensa i cap de llista al congrés per Alacant, Federico Trillo, i el president de les Corts Valencianes, Julio de España, van exercir de primers espases de la comitiva popular acompanyats per Juan Bautista Roselló. A escala local, el PP va utilitzar com a exemple de la seua labor en el govern les gestions realitzades per a fer realitat la construcció de la variant de la N-332 al seu pas per la localitat.

Trillo es va referir als 200.000 llocs de treball creats en els últims anys en la província d’Alacant, a l’augment del benestar i la garantia de les pensions dels jubilats i a l’increment en el nombre de cotitzacions a la Seguretat Social. Així mateix va anunciar una nova rebaixa de l’impost de la renda i un tractament especial per a les xicotetes i mitjanes empreses en l’impost de societats. Les inversions s’han destinat, segons el ministre, a millorar les infraestructures viàries com l’AVE i el Pla Hidrològic Nacional. El candidat popular va avançar que la licitació de la variant de Benissa es licitarà dintre d’aquest any perquè el projecte ja està culminat.

Trillo va coincidir en hora i lloc separats per un parell de pisos amb un mítind d’Esquerra Republicana del País Valencià. El ministre va preguntar si eren “els mateixos que el senyor Rovira” i va comentar que “allà ells, que s’ho pensen prou bé d’oferir coses semblants a la Comunidad Valenciana”. A nivell personal, “desitjar-los que s’ho passen bé”.

Tant el CIBE com el PSPV de Benissa van aconsellar al PP en la sessió plenària del dimarts de posar compte amb promeses electorals que després no es poden complir. El portaveu independent, Isidor Mollá, va comentar que el tema del desviament ja va ser utilitzat per Trillo en la campanya de 2000 “i, per tant, no ens ha dit res de nou”. Per la seua banda, Juan Crespo, del PSPV, va demanar explicacions a l’alcalde, Juan Bautista Roselló, de perquè s’havien enviat fotografies del míting popular des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. Roselló va contestar que mai s’ha limitat aquest servei per a manar una nota de premsa i qualsevol persona, partit o grup pot fer ús d’aquest. “No és només una qüestió de lògica de ser oberts, sinó també per educació”, va matisar primer edil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?