Política

Els socialistes de Benissa desafien a Pla i mantenen el seu suport al batle del PP

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 21 de febrer de 2002:

“De la nostra investigació es dedueix que el batle no és cap lladre i que no ha comés cap il·legalitat. Per tant, fins que no es demostre el contrari, la nostra posició en l’equip de govern municipal no variarà”; així de contundent es va mostrar ahir Jaume Castells, portaveu del grup del PSPV de l’Ajuntament de Benissa. Els quatre regidors socialistes no fan cas, per tant, de la crida de la direcció nacional del PSPV, el secretari general del qual és Joan Ignasi Pla, i seguiran en l’equip de govern municipal que presideix Juan Baustista Roselló, del PP.

Segons el parer de Castells, el batle del PP “no va actuar de forma deshonesta” pel que fa a la vinculació que va mantindre amb la immobiliària Predios Urbanos. Roselló va compaginar el càrrec de batle amb el d’administrador mancomunat de l’empresa, l’accionista majoritari de la qual és el constructor Enrique Ortiz. L’Ajuntament va adjudicar una obra al constructor. Els socialistes, a tenor dels resultats d’una investigació, consideren que el batle no va incórrer en cap “il·legalitat” i que si que va reflectir en la seua declaració de béns aquesta situació. “Ha pogut incórrer en alguna incompatibilitat, i per a aclarir aquest punt hem demanat un informe a l’assessoria jurídica de la Diputació”, va dir Castells.

El portaveu del PSPV va ressaltar que “els veritables responsables són els que intoxiquen els mitjans de comunicació amb mentides i veritats a mig fer”. Castells va llançar un inequívoc missatge als ciutadans de Benissa: “Tranquil·litat absoluta. El soroll no impedeix que els projectes es paralitzen. Ni ho consentim nosaltres ni els altres grups que volen la governabilitat del nostre poble”. I va acabar amb un avís: “Estem preparats per a pagar un alt peatge per la nostra actitud. No ens obligueu a triar, perquè ho tenim clar”.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?