Política

Dues regidores de Benissa passen al grup mixt i s’acosten al PP

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 13 de març de 2001:

Dues regidores del grup independent que va governar el poble de Benissa (La Marina Alta) durant dotze anys, van comunicar ahir la seua decisió d’abandonar aquesta formació per a integrar-se en el grup mixt.

Després de les eleccions municipals de 1999, el PP, que va obtindre cinc regidors, va aconseguir formar un govern tripartit amb el PSPV (quatre regidors) i el grup independent, que comptava, fins a l’escisió de dos dels seus membres, amb uns altres quatre regidors. Fonts municipals van indicar ahir que l’anunci de les dues regidores que abandonen la formació independent coincideix amb la votació, hui en el ple municipal, de l’aprovació definitiva dels pressupostos municipals, als quals s’oposen els independents. “Aquestes regidors s’han venut al PP”, van denunciar les mateixes fonts.

El grup independent, que es defineix de centre-esquerra, va oferir al PSPV l’ajuntament de Benissa, però els socialistes ho van rebutjar. Fonts municipals asseguren que el rebuig es va deure al fet que el regidor del PSPV Jaume Castells va arribar a un acord amb el president de la Diputació d’Alacant, Julio d’Espanya, del PP, segons el qual el primer obtindria la dedicació exclusiva com a diputat provincial a canvi que el PP mantinguera l’ajuntament.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?