Política

Les Corts s’acosten a Benissa

El diumenge que ve, dia 16 de desembre de 2007, el trinquet de Benissa celebrarà el seu 50 aniversari i per això s’han organitzat dues partides de pilota que es disputaran a partir de les 16.30. Segons va avançar el regidor d’Esports, Paco Montagut, “comptarem amb la presència de tres jugadors dels cinc que van disputar la partida inaugural del trinquet, l’any 1957, Juliet, Rovellet i Gómez”.

Les partides han estat organitzades pels Festers de la Puríssima Xiqueta 2008 i l’entrada costarà 10 euros. El seu president, José Vicente Ivars va explicar que la primera partida, de categoria juvenil,començarà a les 16.30 i serà diputada per Ángel i Pere contra Primi, Aucejo i Tomás II. El premi serà “de 300 euros a la corda”. La segona partida, de veterans, la disputaran Víctor i Dani contra Núñez, Tato i Tino. El premi serà “de 400 euros a la corda”. Ambdues partides es jugaran amb galeries privades.

A més, en el descans d’ambdues partides es projectaran diapositives en què es podrà recordar la història dels 50 anys del trinquet.
Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda el 29 de març de 2000 al diari El País:

La presidenta de les Corts,
Marcela Miró,
la Mesa i la Junta de Portaveus de la Cambra van protagonitzar ahir a Benissa (Alacant) la primera eixida dels òrgans de la direcció del Parlament valencià en aquesta legislatura. Una visita institucional que va concloure amb un esmorzar amb la corporació municipal, a què van assistir també la majoria dels 33 batles de La Marina Alta. Marcela Miró (en el centre) va agrair la calorosa recepció de la qual van ser objecte els representants de les Corts.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?