Política

El CIBE-Bloc impulsa la defensa del territori com a objectiu de la seua campanya electoral

Unes seixanta persones van participar en el sopar ja tradicional que celebra el CIBE-Bloc de Benissa amb l’arribada de la Fira i Porrat. El nou polític que encapçalarà la llista de la coalició no es va donar a conèixer durant la vetllada encara que sí que es va presentar alguna que altra novetat.

En l’esdeveniment va dominar sobretot la participació ja que unes quaranta persones van intervindre després del sopar. AL final es va afirmar que la premissa que dominarà el discurs polític de la coalició per a les pròximes eleccions serà la defensa i el compromís pel territori.

Allí es van revelar alguns apunts sobre les propostes que podrien incloure’s al programa electoral com és el cas d’una auditoria per a reconduir el tema urbanístic de Benissa i frenar la “corrupció urbanística”.

També es va anunciar entre els objectius de la coalició la seua intenció de reduir el poder que exerceixen les empreses de fora a Benissa com és el cas del germà del conseller Juan Cotino, que acumula el 70% dels projectes adjudicats al poble.

Després del sopar es va recordar a més un dels episodis més negres de la història de Benissa i que ha tingut lloc en el 2006 en què “l’especulació també ha arribat fins al cementeri”.

Els militants van posar l’accent en la “pèrdua de lideratge” que ha patit el poble al sud de la comarca en els últims anys. Es van referir sobretot a la dolenta gestió que ha realitzat el PP dels serveis públics que “han caigut en picat”.

Finalment van considerar que és necessari arravassar-li l’ajuntament al PP i “apostar per polítiques de progrés per a evitar el seriós perill que corre el nostre territori”.

En l’acte van estar presents també el secretari general del Bloc, Enric Morera, i el secretari local de Dénia i també número 3 de la coalició EU-Bloc per a les eleccions a les Corts Valencianes. Per la seua banda Morera va fer referència al pacte signat fa poc i va animar els simpatitzants i militants allí presents a treballar d’una forma conjunta i participativa per a aconseguir la presidència de la Generalitat i, al mateix temps, recuperar el diputat provincial.

A més van participar militants del Bloc de Senija que s’ha format fa poc, el regidor Matíes Monfort de Gata de Gorgos, el secretari general del Bloc Jove, Pere Fuset, Àngel Ibañez del col·lectiu ecologista El Runar , Charles Svoboda, d’Abusos Urbanístics No, i el cronista oficial de Benissa Joan Josep Cardona, entre d’altres.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?