Economia

El CIBE-Bloc demana que l’IBI es puga pagar en dos terminis

La coalició Ciutadans de Benissa-Bloc va avançar ahir que en el ple extraordinari del dilluns que ve sol·licitarà formalment que el cobrament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) es fraccione en dos pagaments. Uns terminis que a més hauran de situar-se al juliol i al desembre perquè són les dates en què “la majoria de treballadors i pensionistes perceben les pagues extraordinàries”.

Sobre la proposta, els independents i nacionalistes van concretar que “ajudarem a fer que la majoria de les economies domèstiques no estiguen tan aclaparades al setembre ja que el fraccionament permetrà una major comoditat i facilitat per part dels veïns”.

Així mateix, des de la coalició van subratllar que “en cas que el Partit Popular es negue a donar suport a aquesta mesura, en votar-hi negativament, el CIBE-Bloc la durà en el seu pròxim programa electoral per a les eleccions municipals de 2007”.

En el ple del dilluns que ve s’aprovarà una rebaixa en el 12% de l’IBI que per a la coalició és “una operació de maquillatge” i que no ha calmat els ànims, sobretot en la costa de Benissa, on residents europeus ja han posat els seus habitatges a la venda per la impossibilitat de poder afrontar el pagament de l’impost.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?