Economia

El CIBE-Bloc demana el recolzament per al xicotet comerç

Des del CIBE-Bloc feliciten els guanyadors i nominats al VI Certamen “BENISSA ÉS QUALITAT” que va tindre lloc el passat dijous 22 de juny i demanen, a més, que s’ajude aquest col·lectiu ja que suposa el vertader motor econòmic de Benissa i garanteix la viabilitat econòmica de diferents generacions.

Des del CIBE-Bloc s’alegren també per l’èxit del futur nou mercat municipal, ja que segons paraules de la regidora de comerç, ja hi han 24 persones que han demanat instal·lar-se als 11 locals disponibles en aquest nou mercat d’alimentació i béns diaris.

Els independents es mostren convençuts que el futur del poble, passa pel xicotet comerç, gestionat per veïns nostres, per gent del poble, per molts i diferents motius, on destaquen per exemple, que és un sector d’empreses familiars on se solen crear llocs de treball estables i amb garanties.

Des de fa ja un temps, els independents comenten que s’observa com els estils de vida canvien cada vegada més i per aquest motiu canvia també l’economia local, que ha estat sempre formada per una xarxa de xicotets comerços familiars que feien de les compres una garantia de satisfacció i ben fer, qüestió que està canviant a Benissa amb l’obertura de grans superfícies.

Els nacionalistes agraeixen també la grandíssima tasca que fa l’Associació de Comerciants i d’Empresaris del Polígon Industrial “La Pedrera”, per això des del CIBE-Bloc es demana la implicació i la responsabilitat de tots els veïns amb el comerç tradicional perquè pensen que el model econòmic vigent continua sent vàlid i necessari per a tots.

Per últim, des del CIBE-Bloc comuniquen que amb aquest motiu presentaran al ple ordinari de juliol una moció en què es demanarà la publicació per part de l’ajuntament d’un fullet explicatiu per demanar a la gent de Benissa que compre al xicotet comerç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?