General

El CIBE-Bloc critica l’endarreriment en l’aplicació de l’Agenda local 21 i anima els veïns a participar als fòrums

Des del grup municipal CIBE-BLOC es felicita l’alcalde i el Regidor de medi ambient per l’imminent posada en marxa de l’Agenda Local 21 a Benissa, i lamenten que aquesta iniciativa vinga molt tard, exactament 28 mesos després, o siga 2 anys i mig després que aquest grup municipal ho demanara amb una moció que va ser aprovada per unanimitat. Això ha fet que Benissa, siga un dels municipis de la nostra comarca més endarrerits en poder tindre en funcionament aquest fòrum de participació ciutadana, sobretot si ens comparem amb pobles com Dénia, Xàbia o Teulada, entre d’altres, on l’Agenda Local 21 ja funciona perfectament.

Des del CIBE-Bloc també lamenten que els benissencs no hagen tingut l’oportunitat de dir la seua opinió sobre els últims projectes urbanistics que s’han aprovat a Benissa (Ronda Nord, La Llobella, Orxelles, etc.) o també de l’antic taller dels germans Ivars, perquè estem segurs que alguns no s’hagueren executat d’aquesta manera. El CIBE-BLOC, recolza la creació i posada en marxa de l’Agenda Local 21 a Benissa i per això exigeixen que aquest procés començe immediatament.

Ara que s’entra a la segona fase, la més important, la de la participació ciutadana, des del CIBE-BLOC es vol fer una crida a tots els veïns i veïnes de Benissa per tal que s’impliquen en aquest projecte, siga quin siga el seu grau de disponibilitat, coneximent del procés i opinió, perquè des del CIBE-BLOC es creu que qualsevol proposta és bona si el que es busca és millorar el nostre poble.

Així que demanen a l’alcalde i al Regidor de medi ambient que començen immediatament una campaya d’informació als ciutadans de Benissa per a convidar-los a implicar-se en aquest valuós projecte tan necessari per a planificar el futur desenvolupament del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?