Política

El CIBE-Bloc lamenta que el batle haja rebutjat la seua oferta gratuïta de fer-se càrrec de Cultura

Des del grup municipal CIBE-BLOC valoren molt negativent el resultat final de les remodelacions que ha fet l’alcalde, Juan Bta. Rosselló, al govern de l’ajuntament de Benissa. En el cas de Maria Llopis, amb un sou d’al voltant 3.000 euros mensuals tornant a la regidoria de cultura, quan totes les veus posibles, tant polítiques com culturals, ja han manifestat en tantes ocasions la seua incapacitació per portar avant aquesta regidoria. Amb Alexander Theobald agarrant la regidoria de personal i amb una dedicació exclusiva que rondara també els 3.000 euros mensuals a costa de les butxaques de tots els benissers i benisseres. I amb l’alcalde que finalment s’ha eixit amb la seua i es quedara urbanisme, per tal de controlar esta regidoria.

Els independents lamenten també que l’alcalde no haja acceptat l’oferiment que feren per tal de gestionar gratuïtament les regidories de cultura i/o urbanisme, fent-li perdre, segons els nacionalistes, d’esta manera al poble un bon grapat de diners amb sous inmerescuts a final de mes.

També no entenen com la regidora Maria Llopis, no respon de cap manera les crítiques abocades per la regidora del grup mixt Pepa Del Valle sobre que el Departament de Cultura no mereixia una dedicació exclusiva que ascendeix a 3.000 euros al mes. Donant a entendre que estafa al poble de Benissa cada volta que cobra este sou a final de mes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?