Política

CIBE-Bloc suspen el primer any del equip de govern

El grup CIBE-Bloc ha fet balanç del primer any del segon mandat de l’equip de govern que presideix el popular Juan Bautista Roselló. Segons els independents, “la majoria de les promeses del PP en campanya electoral no s’han complert” i posen com a exemples la possibilitat de construir un hospital a Benissa, el desviament de la N-332, la piscina coberta, la finalització de les obres del nou institut de secundària així com les obres del passeig litoral.

Un dels aspectes que més critica en la seua valoració són els sous que “l’alcalde i tres de les seues regidores s’han posat ja que són un de 50.700 euros, un altre de 35.000 euros i dos de 22.000 euros”. Així mateix, també arremeten contra el govern Roselló per la pujada de la taxa de recollida d’escombraries i de la tarifa de l’aigua. A més, des de CIBE-Bloc assenyalen que al començament del mandat “no ens van informar que anaven a permutar el trinquet de Benissa, que curiosament és priopietat d’un familiar de l’alcalde, per tres parcel·les de més de 3.000 m2”.

Sense transparència

Per als independents i nacionalistes, l’equip de govern actual “s’ha carregat anys de transparència en temes de contractacions en proves selectives quan van modificar les bases generals que regeixen les convocatòries públiques per a places laborals”. El que ha suposat, segons CIBE, que “s’haja exclòs als altres partits amb representació municipal perquè l’alcalde i el seu grup puga col·locar còmodament a gent pròxima al PP i al PSI -grup que compta amb un regidor amb delegació”.

Pel que fa a la valoració del seu treball, el grup de Mollà considera que “estem realitzant una oposició ferma i vigilant però també constructiva per a qualsevol projecte”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?