Política

El CIBE-Bloc s’ofereix per portar la Regidoria de Cultura

Un: “la Regidoria de Cultura no pot estar abandonada”; Dos: “en mans de persones poc preparades i insensibles envers les senyes culturals del nostre poble, com ha passat en els últims mesos”; tres: “i cobrant a sobre 3.000 euros al mes”. Aquest és el liberté, egalité, fraternité, és a dir, el manifest revolucionari i de concòrdia amb el qual Ciutadans de Benissa-Bloc “en un exercici de responsabilitat cap al nostre municipi” es va treure de la màniga ahir que “ens oferim a assumir aquesta responsabilitat -la Regidoria de Cultura- sense cobrar cap sou”. Un oferiment que té l’objectiu de “portar el departament amb la dignitat i prestigi que el poble de Benissa es mereix”.

La Regidoria de Cultura és el departament a què la regidora Josefa del Valle havia d’incorporar-se després de la remodelació del batle que va comportar la dimissió de la ja exregidora popular d’urbanisme. Com a conseqüència de la crisi que viu en aquests moments l’equip de govern del PP de Benissa la Regidoria de Cultura s’ha quedat sense ningú al seu capdavant de la mateixa manera que departaments com el de cadastre tampoc tenen ara qui els dirigisca.

Sense comentaris

Pel que fa a l’oferta dels independents i nacionalistes, el batle, Juan Bautista Roselló, va manifestar que de moment no anava a fer cap tipus de declaració. Amb tot, el que si que sembla tindre clar el batle és que aquesta setmana no hi haurà una nova remodelació del govern local per a cobrir l’eixida de Del Valle i els canvis es deixaran per a la setmana vinent.

Per cert que la regidora Maria Llopis, ara de Personal i abans de Cultura, no va voler ahir a pregunta d’aquest diari comentar les crítiques abocades per Del Valle sobre que el Departament de Cultura no mereixia una dedicació exclusiva que ascendeix a 3.000 euros al mes. En aquest sentit, la popular Llopis es va limitar a dir que “jo m’he presentat per a treballar pel poble”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?