Política

El batle denuncia els tres regidors del CIBE-Bloc per calúmnies

El batle, Juan Bautista Roselló, ha presentat una denúncia per un presumpte delicte de calúmnies contra els regidors del grup municipal del CIBE-Bloc de Benissa, Isidor Mollà, David Ivars i Xavier Tro.

La denúncia es troba motivada per les declaracions realitzades pel grup independent sobre les permutes que realitzà l’Ajuntament de Benissa, en què manifestaven que “la prevaricació està a l’ordre del dia a Benissa”.

Roselló va argumentar que ha interposat aquesta denúncia al jutjat “per a salvaguardar” el seu honor com a batle i també “l’honorabilitat de l’ajuntament”, perquè considera “aquestes declaracions inadmissibles”, “falses” i “completament fora de lloc”. En concret, segons la denúncia presentada pel batle, el CIBE-Bloc denunciava “la possible actuació fraudulenta del batle en beneficiar dues empreses en la permuta del Taller d’Ivars”, i afegia que “la prevaricació està a l’ordre del dia a Benissa”.

Pel que fa a aquest tema, Roselló va indicar que “açò és fals”, que és “una aberració” i que “la calúmnia és un delicte molt greu quan es fa amb notori menyspreu a la veritat”. El batle va afegir que espera una “resposta de la justícia efectiva per a salvaguardar la convivència”, i declarà que “no es pot recórrer a l’insult i que siga sense cap repercusió”.

Segona denúncia

En els set anys que porta Juan Bautista Roselló com a batle de Benissa, aquesta és la segona vegada que interposa una denúncia contra algun membre de l’oposició.

En l’anterior legislatura, el batle va interposar una denúncia per calúmnies contra Isidor Mollà, (que també era portaveu del CIBE a l’Ajuntament de Benissa), a causa de les imputacions que van fer Mollà i la seua dona, la funcionària de l’ajuntament, Isabel Reyero, sobre el cas Enrique Ortiz.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?