Política

L’oposició denuncia que l’urbanisme està enfrontant els regidors del PP

Les qüestions sobre urbanisme i medi ambient estan passant factura als regidors del Partit Popular de Benissa, segons va denunciar l’agrupació política CIBE-Bloc. El portaveu del grup, Xavi Tro va explicar ahir a aquest diari que és l’urbanisme el que ha causat un clar distanciament entre dos sectors dins del PP.

Un -amb una ideologia més de dretes- que estaria encapçalat pel batle Juan Bautista Roselló i els regidors Maria Llopis, Josefa Ivars o Antonio Torres. L’altre sector “més de centre”, estaria format, segons va destacar el portaveu Tro, per la pròpia regidora d’urbanisme Pepa del Valle o el regidor de Medi ambient, Miquel Cabrera.

Segons el CIBE-Bloc, la pròpia regidora d’Urbanisme del PP, Pepa del Valle “no estava d’acord amb les destrosses que està realitzant el seu partit com són la demolició de l’antic taller dels germans Ivars, en la manera com es va fer la Ronda Nord ni tampoc en l’ampliació del polígon industrial de La Pedrera del municipi”.

Els nacionalistes adverteixen que aquesta és la forma amb què els populars estan fent el seu “agost particular” i a més, va denunciar que “en les comissions d’urbanisme s’està amagant tota la informació possible a l’oposició”.

Segons destaca CIBE-Bloc el Regidor de medi ambient Miquel Cabrera “està de molt mala gana en el govern com no podria ser d’altra forma ja que sempre s’ha autodefinit com un ecologista pel que no pot estar d’acord en pràcticament cap de les actuacions urbanístiques i mediambientals que s’estan fent a Benissa”.

Entre les activitats urbanístiques que estan creant aquesta polèmica es troba la construcció del camí que talla La Solana que és “un camí que es pot veure des de totes bandes del poble”.

D’una altra banda, el CIBE-Bloc va considerar que el PSI -Partit Socialdemòcrata Independent- és un partit vassall del Partit Popular i van exigir a la nova política de l’agrupació, Immaculada Crespo, “que faça cas de la seua ideologia ja que tenim coneixement que es tracta d’una persona molt ben preparada”.

Amb tot, el CIBE-Bloc demana a tots aquests regidors un “gest de valentia en el proper ple i en els altres que vinguen perquè no seguisquen sent marionetes i prenguen decisions per ells mateixos d’acord amb la seua voluntat i consciència”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?