Política

Benissa homenatja els regidors i alcaldes de la democràcia

El Saló d’Actes del Centre Cultural de Benissa va acollir el divendres un homenatge a les corporacions democràtiques, dins de la programació que s’ha preparat per a commemorar el XXV Aniversari dels Ajuntaments Democràtics.

Els actuals portaveus municipals, Francisco Montagut (PSI), Francesc Xavier Tro (CIBE-Bloc), Vicent Cabrera (PSPV) i Antonio Torres (PP), van intervenir en primer lloc, coincidint tots ells en la importància d’haver celebrat aquest aniversari, i agraint l’esforç de les primeres corporacions en la lluita pel progrés.

Després d’ells, els alcaldes democràtics Jose Tent Berenguer (PSOE.1979-1987), Jaume Castells (PSOE. D’octubre a desembre de 1986) i Isidor Mollà (CDS.1987-1995 i Grup Independent.1995-1999), van recordar les dificultats i complicacions dels primers anys de democràcia. També va haver un reconeixement cap a alguns regidors ja morts com José Ribes, Carmen Ivars o Pepe Ortolà.

A continuació, els quatre alcaldes democràtics van lliurar unes plaques commemoratives a tots els regidors, que en aquests últims 25 anys de democràcia, han sumat 68 persones. Va tancar aquest acte l’actual alcalde, Juan Bautista Roselló, qui va centrar el seu discurs en els reptes que cal afrontar de cara al futur, desitjant que siga possible la celebració duns altres 25 anys d’Ajuntaments Democràtics.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?