Política

L’oposició fa públics els sous dels regidors

El grup CIBE s’ha decidit finalment per fer públics els sous que cobren tots els membres de la corporació de l’Ajuntament de Benissa ja que “misteriosament el PP s’ha oblidat una altra vegada de complir l’acord del ple pel qual havia de publicar-los en el butlletí municipal, Riu-Rau”. Així, els independents es pregunten si el fet respon a que “tenen vergonya que la gent puga saber els sous tan elevats que perceben”.

Així mateix, també critiquen que en el Riu-Rau del mes de juliol “sí s’han acordat de posar que les obres del passeig estaven pràcticament acabades, quan s’ha demostrat que això no era així” i afegeixen, referent a això, que “hem presentat dues mocions al ple, una en el mes de gener i una altra al juliol, per a aconseguir que es redacte un butlletí més obert, democràtic i participatiu i no només dels partits polítics sinó també de les associacions i els ciutadans”.

Quatre exclusives

Les xifres ofertes pel grup de Mollà indiquen que l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, percep cada mes 3.041 euros, mentre que les tres edils amb exclusiva, Josefa del Valle, Josefina Ivars i María Llopis, guanyen respectivament: 2.203, 1.444 i 1425 euros.

Al portaveu popular, Antonio Torres, li corresponen 898 euros i al regidor de Joventut, Miquel Cabrera, 839 euros. Mentre que l’edil del PSI, Paco Montagud, que té la regidoria d’Esports, guanya un sou semblant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?