Política

Es debat al ple el gamberrisme i el soroll dels caps de setmana

El regidor del PSI i edil d’Esports, Paco Montagut, va llegir una moció en el ple en la qual se sol·licita a l’ajuntament que prenga les mesures oportunes per a acabar amb el gamberrisme dels caps de setmana. El socialdemòcrata va demanar la col·laboració de tots els grups i va reclamar a l’equip de govern que “es proporcione una zona exclusiva per als locals d’oci”.

No obstant això, la intervenció del batlle, Juan Bautista Roselló, va aportar dades que, a priori, es pressuposa que no s’haurien de fer públiques. El primer edil va anunciar que, respecte als problemes de soroll dels pubs, “aquest divendres es portarà a terme una campanya de mesuraments dels decibels”. Referent als horaris de tancament, Roselló va explicar que totes les setmanes es realitza un informe referent a això i va declarar que la raó de tornar a l’horari de les 4:30 -s’havia canviat a les 3:30 hores per les queixes veïnals- es deu al fet que “en un periòdic comarcal es va publicar un article en el qual els joves de Benissa es queixaven que amb el canvi d’horari s’havien de traslladar a altres pobles”.

Una zona de pubs

Per la seua banda, el regidor socialista, Vicent Cabrera, va manifestar referent a les molèsties als veïns que “el problema no es troba tant dins dels pubs com fora. El trànsit pel carrer d’un pub a un altre és el que causa les molèsties”. Sobre la possibilitat d’adequar una zona específicament per als locals d’oci, Cabrera va comentar que “no és fàcil desconcentrar els pubs; per a això es necessiten molts diners”.

Però semblar ésser que ja està previst el trasllat. El batlle Roselló va concretar que “al costat del col·legi Manuel Bru existeix, dins del PGOU, una zona classificada especialment per a locals d’oci”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?