General

Veïns de Benissa presenten denúncies contra el gamberrisme davant la Policia Autonòmica

El gamberrisme a Benissa no cessa i la mobilització dels ciutadans va a més. Dilluns passat a la nit un grup de veïns de la zona que ha sofert en els últims mesos diferents actes vandàlics van celebrar una reunió per a acordar les mesures que prendran front a la situació existent. No obstant això, amb anterioritat, alguns d’aquests ciutadans van viatjar a Alacant per a presentar denúncies davant la Policia Autonòmica pel vandalisme reiterat.

En la reunió, es va decidir la creació de diferents comissions de treball perquè recopilen informació sobre aspectes com el nivell de decibels i l’horari de tancament dels locals d’oci nocturn. Així mateix, es va acordar elevar a òrgans supralocals, com les conselleries, les denúncies “ja que l’Ajuntament de Benissa no té cap interès a resoldre el problema”, va comentar un dels veïns. Fins i tot es va criticar la majoria dels grups polítics que formen la corporació del consistori benissenc “perquè hi ha gent dins dels partits que té interessos en els negocis que s’estan posant en qüestió”, va denunciar un dels assistents.

Menors i pastilles per a dormir

De fet, aquest mateix veí va comentar ahir a aquest diari que de la reunió es poden extreure algunes conclusions. Per a començar, va declarar que “els pubs estan en situació il·legal perquè el mateix alcalde ha reconegut que no compleixen les normes de seguretat corresponents i encara així se’ls concedeix les llicències d’obertura”. Així mateix, va sorgir en la trobada la preocupació per la venda d’alcohol a menors. “No és que els menors entren als pubs -va dir- sinó que els donen el diners a algú perquè els treguen les begudes a l’exterior del local”. En referència a la nova patrulla de la Policia Local, es va criticar en la reunió que “davant els cotxes que duen la música a tot volum, els agents no fan res o simplement els adverteixen quan en realitat el que haurien de fer és multar-los ja que estan superant amb escreix el nivell de decibels permès”.

En relació amb el soroll, algun dels allí presents es va lamentar d’haver d’utilitzar pastilles per a agafar la son o haver de canviar d’habitació per a dormir.

Sobre el projecte que l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, va anunciar de traslladar els locals a una única zona d’oci, un dels residents es va lamentar asseverant que “això és mentida perquè en el lloc que ens van prometre es construirà la piscina municipal i el camp de futbol”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?