Política

L’oposició denuncia la manca de policia i l’alcalde replica que han baixat els delictes

El consistori tanca el Compte General de 2003 amb un dèficit de 1.600.000 euros. El PSOE critica el retard en les obres de l’institut.

Dimarts passat es va celebrar el Ple Ordinari que obri el curs polític a Benissa. Amb un equip de govern (PP) que compta amb majoria absoluta tots els punts del dia es van anar aprovant sense cap problema.

Va caldre esperar fins el torn de precs i preguntes per a començar a veure un autèntic debat entre els diferents grups polítics que compten amb representació municipal, és a dir, PP, PSOE, CIBE-BLOC(Ciutadans Independents de Benissa) i PSI. La primera crítica que va rebre l’equip de govern va venir del grup polític CIBE, que va denunciar la falta de presència policial en les zones turístiques durant els mesos d’estiu. En aquest sentit, Isidor Mollà, va assegurar “haver viscut personalment aquesta situació”. Per la seua banda l’alcalde, Juan Bautista Roselló, va replicar dient que aquest estiu es va incrementar la vigilància en la citada zona, de fet va recalcar que “ha estat l’estiu amb l’índex de delinqüència més baix dels últims anys”.

El grup socialista, per la seua banda, va presentar fins a vuit mocions i precs. Entre elles cap destacar la crítica que va realitzar al regidor d’Esports, Paco Montagut, per “el mal funcionament i estat de la piscina municipal del Collao, ja que aquesta ha mancat de vigilants suficients per a atendre tots els assistents”. El regidor, que va reconèixer l’estat obsolet en què es troben les instal·lacions, va qualificar aquestes crítiques de “gratuïtes, ja que s’havia d’haver fet abans de la temporada estival”.

El grup socialista també va mostrar la seua preocupació davant el retard en les obres del futur institut de secundària, que s’hauria d’inaugurar segons va anunciar la Regidoria d’Educació el gener de 2005. Referent a això, el regidor d’Educació, Antonio Torres, es va mostrar poc confiat que estiga acabat per a la data, encara que va assenyalar que “hui en dia les obres d’un mes per a un altre canvien radicalment”.

El PSOE va criticar la situació d’abandó en què es troba l’estació de tren, sent l’única de totes les de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, en què “no hi ha il·luminació, ni cap punt d’informació”.

Finalment cal assenyalar que les dues mocions presentades pel CIBE, referents a dedicar una jornada a la neteja de les muntanyes i a l’increment d’espais per a col·locar cartells en el poble, van ser aprovades per unanimitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?