Opinió

Valoració de l’any 2014, per Vicent Cabrera

Vicent Cabrera
Vicent Cabrera

El millor de l’any 2014 ha sigut sens dubte observar la major inquietud de moltíssims benissers i benisseres per la política. Els ciutadans i els pobles progressem quan som conscients del valor de la política i de la democràcia, tan sols hi ha que prestar atenció als nostres veïns europeus.

Existix una sintonia política i social aliena al Partit Popular en què es creu que és necessari un canvi polític a Benissa davant de la inactivitat i falta de projecte polític del Partit Popular i del seu màxim responsable, l’alcalde de Benissa.

El pitjor de l’any 2014, és que dubte és possible que el Partit Popular ni entén ni vol entendre com ha canviat Benissa després de més de cinc anys de crisi econòmica profunda. La falta de visió de futur per a Benissa fa que el Partit Popular equivoque any rere any decisions claus en Turisme, urbanisme, Comerç, esports, impostos i en pràcticament totes les àrees clau per al progrés de Benissa, per això gran part dels diners que es gasta acaba sent absurd o inutil.

L’any que ve és absolutament electoral, veurem quin escenari polític resulta d’estos processos electorals. Per descomptat i respecte a la nostra localitat, el PSPV-PSOE de Benissa posarà a disposició dels benissers i benisseres el millor dels programes electorals perquè el canvi siga possible. Mentrestant, el millor desig de felicitat i prosperitat a tots els nostres veïns per al 2015.

Vicent Cabrera és portaveu del grup municipal PSPV-PSOE.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?