Natura

Uns 150 propietaris afectats titllen “d’animalada” el pla

Les 20:30 hores, saló de plens de l’Ajuntament de Benissa: sessió plenària ordinària. 20 hores, ermita de Lleus: reunió d’uns 150 propietaris afectats pel macroprojecte de les 4.700 cases i els dos camps de golf. Aquest diari es va posar ahir en contacte amb dos dels veïns que tenen possessions en els 3, 6 milions de metres quadrats que abasta el pla urbanístic promogut per la societat Benissa Golf SL.

Joan Pastor, veí amb propietats en el sector que es pretén urbanitzar, va assenyalar que “en la reunió s’han posicionat en contra del projecte tots els veïns, unànimement” i va expressar que “la proposta no només perjudica els propietaris sinó a tots els veïns pel dany a la qualitat ambiental”. En aquest sentit, Pastor va anunciar que “anem a demanar una reunió amb el batle en la qual li exigirem que l’ajuntament rebutge el pla i que no s’entre en una dinàmica de negociacions”. El propietari va asseverar que el projecte “incompleix radicalment les directrius del PGOU” i va afegir que “no volem viure enmig d’una urbanització”.

A la reunió van acudir unes 150 persones, la majoria d’elles propietaris afectats pel macroprojecte encara que també van assistir veïns amb superfícies confrontants i representants d’associacions de Benissa.

Pressió social

Un altre dels propietaris, Francesc Blas, va titllar el pla “d’animalada” i va manifestar que “estem començant a recollir signatures i organitzant un col·lectiu per a mobilitzar a la gent” ja que el programa urbanístic “afecta en qüestió de recursos hídrics i energètics així com mediambientalment no només a Benissa sinó també a altres municipis”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?