General

Els propietaris de la ronda nord acusen el batle de disfressar els costos urbanístics

Els propietaris afectats pel projecte dels Cotino que construirà la ronda nord, encara que ha estat paralitzat provisionalment, van eixir al pas ahir de les acusacions del batle, Juan Bautista Roselló, que deia que s’havien tergiversat i manipulat les xifres dels costos urbanístics que han d’assumir els que tenen terrenys allí. El vial val més de 9 milions d’euros i ha de ser sufragat per uns 25 propietaris. En aquest sentit, un representant de l’agrupació de propietaris de Pla de Molins va acusar el batle “de disfressar les dades” i voler “tirar-nos el poble damunt fent creure que no volem que es faça la ronda”.

Roselló va apuntar que la relació de pagament per metre quadrat sostre era més barata a Pla de Molins, dins del projecte de la ronda, amb 54,16 m2s que a Santa Anna, fora de l’àrea, amb 113,71 m2s. Pel que fa a això, aquest veí va manifestar que “ací el problema és que nosaltres hem de pagar una ronda que val 9 milions d’euros, una despesa que no tenen els de Santa Anna o els de Beniver”. I va seguir amb que “d’acord que siga menys a Pla de Molins però si algú té 5.000 m2, els comptes són molt clars, ha de pagar 270.000 euros”. “Això és just?”, es va demanar.

Finalment, els propietaris van advertir l’ajuntament que estan disposats a arribar a totes les instàncies fins i tot al Suprem “per a remeiar aquesta situació que ens lleva la son”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?