General

Els independents de Benissa acusen el batle de “tapar escàndols”

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 21 de febre de 2003:

El Consell Assesor d’Urbanisme i Medi Ambient que ha creat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, del PP, pretén “tapar tots els escàndols urbanístics que s’estan cometent”, segons va denunciar ahir Isidor Mollà, portaveu en l’oposició del grup Ciutadans Independents de Benissa (CIBE). PP, PSPV i grup mixt van votar a favor del nou ens consultiu, i els independents en contra.

Segons el parer de Mollà, el batle controla “més del 80% dels membres que integraran el Consell”. EL regidor va declarar que “si el PP vol evitar abusos urbanístics, com està en el govern de la Generalitat, ha de canviar la Llei Reguladora de l’Activitat Urbanística (LRAU) que és la que permet aquests abusos”. El dimarts de la setmana que ve el Ple municipal aprovarà la creació d’aquest òrgan assessor en matèria urbanística que estarà integrat per 35 representants de veïns, arquitectes, empreses i col·lectius cívics.

Isidor Mollà va recordar el malestar que entre els veïns han generat els plans urbanístics de Pedramala i Ronda Nord en els quals està previst construir 3.000 habitatges nous, i segons aquest grup en l’oposició, darrere de l’operació estaria una empresa del germà de Juan Cotino, delegat del Govern.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?