Natura

La jornada de neteja submarina del litoral de Benissa arriba a la 5a edició

Diumenge que ve dia 15 d’octubre tindrà lloc al Club Nàutic Les Bassetes la V “Jornada de neteja submarina del litoral de Benissa”, organitzada per aquest club, l’ajuntament i amb la col·laboració de diverses empreses del poble.

La prova començarà a les 10.00 al Club Nàutic Les Bassetes, moment en què s’organitzaran els participants per embarcació. La Direcció posarà a la disposició dels participants 5 embarcacions que prestaran el seu recolzament en les tasques de desplaçament i recollida de residus. Les embarcacions recorreran les cales i penya-segats de les Bassetes, la Fustera, Baladrar, Advocat, Pinets i Llobella.

També es destinaran diversos participants (no bussejadors) a la neteja terrestre. Tots els participants disposaran de malles amb tancament fàcil i una capacitat no major a 10 kg per a dipositar els residus fàcilment.

En finalitzar la prova s’obsequiarà a tots els participants amb un menjar i un detall. Els vestuaris i dutxes romandran oberts per a la seua utilització.

La previsió de participants és d’aproximadament 70 bussejadors de diverses nacionalitats. Els interessats poden inscriure’s al Club Nàutic Les Bassetes i hauran d’aportar la titulació justificativa dels coneixements de busseig i una fotocòpia del DNI.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?