Natura

Se celebra la IV jornada de neteja submarina del litoral de Benissa

El diumenge que ve dia 11 de setembre tindrà lloc en el Club Nàutic Les Bassetes la IV “Jornada de neteja submarina del litoral de Benissa”, organitzada per aquest club, l’ajuntament i amb la col·laboració de diverses empreses del municipi.

La prova començarà a les 10h en el Club Nàutic Les Bassetes, moment en què s’organitzaran els participants per embarcacions. La direcció posarà a disposició dels participants 5 embarcacions que prestaran el seu recolzament en les tasques de desplaçament i recollida de residus, encara que el total serà de 8 embarcacions esportives, 3 d’elles propietat de bussejadors. Les embarcacions recorreran les cales i penya-segats de Bassetes, Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella.

També es destinaran diversos participants (no bussejadors) a la neteja terrestre. Tots els participants disposaran de malles amb tancament fàcil i una capacitat no major a 10kg per a dipositar les deixalles fàcilment.

En finalitzar la prova s’obsequiarà a tots els participants amb un menjar i un detall. Els vestuaris i dutxes romandran oberts per a la seua utilització.

De moment ja s’han inscrit uns 70 bussejadors de diverses nacionalitats, però encara es poden apuntar més persones. Els interessats hauran d’aportar la titulació justificativa dels coneixements de busseig i una fotocòpia del DNI.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?