Natura

Al voltant de 65 bussos recullen 100 quilos d’escombraries en el litoral de Benissa

Aquest passat diumenge dia 12 de setembre va tenir lloc la “3a. Neteja Submarina del Litoral de Benissa”, en què es van aconseguir netejar uns 100 quilos d’escombraries. Els participants es van reunir a les 10:00 hores en el Club Nàutic Les Bassetes des d’on es van dirigir a distints punts de la zona litoral de Benissa, centrant-se la neteja en les cales i penya-segats de Bassetes, Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella. Aquest any, a més, també s’ha realitzat una neteja terrestre en els voltants d’aquestes cales.

En aquesta edició han participat aproximadament 65 persones de diverses nacionalitats i diversos punts del País Valencià, entre ells els professors i alumnes del Centre de Busseig Les Bassetes. També es va comptar amb la col·laboració de vuit embarcacions esportives, la major part d’elles cedides pel club Nàutic Les Bassetes, que van prestar el seu suport als participants en les tasques de desplaçament i recollida de residus.

En finalitzar la neteja es va obsequiar els assistents amb un menjar i un detall per la seua col·laboració.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa, el Club Nàutic les Bassetes, el Centre de Busseig i diverses empreses del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?