Natura

Medi Ambient reinicia les obres del Passeig Litoral de Benissa

Les obres del Passeig Litoral de Benissa que està realitzant el Ministeri de Medi ambient s’han reprès aquesta setmana després de l’aprovació del projecte modificat que les va paralitzar durant diversos mesos.

L’alcalde de Benissa es reunirà demà amb tècnics de la Direcció Territorial de Costes per a conèixer els plans i terminis d’obra d’aquest projecte. En aquesta reunió es donarà trasllat a l’Ajuntament del document del projecte modificat, per a pròximament reunir-se amb membres del grup ecologista El Runar i traslladar-los tota la informació sobre aquest tema.

Està previst que abans de l’estiu finalitzen les obres que afecten concretament a la zona de la Fustera, on queda pendent l’acabat d’un passeig per als vianants i la construcció de diverses dependències que quedaran fixes en aquesta zona com són la caseta de la Creu roja, un quiosquet i uns lavabos.

Aquestes són les actuacions més urgents que està previst s’acaben abans de l’estiu i després restarà l’acondicionament de les sendes que afecten a la zona Bassetes i Pinets. També mes avant es portarà a terme l’habilitació de la cridada Casa dels Cent Vents, que es convertirà en un punt d’informació sobre la zona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?