Natura

3a. neteja submarina del litoral de Benissa

El diumenge dia 12 de setembre tindrà lloc la 3a. Jornada de Neteja Submarina del Litoral de Benissa, en què col·laboren la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament, club de busseig “Les Bassetes” i Ràdio Litoral Cadena Ser i que està patrocinada per diverses empreses del municipi. La jornada començarà a les 10.00 del matí en la cala Bassetes, encara que la neteja abastarà també les cales i penya-segats de Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella. La novetat d’aquesta edició és que a més de la neteja submarina, també es farà una neteja terrestre en aquests trams.

En aquesta activitat participaran els professors i alumnes del Centre de Busseig Les Bassetes i es comptarà amb la col·laboració de tres embarcacions esportives que prestaran el seu suport als participants en les tasques de desplaçament i recollida de residus. En finalitzar la neteja s’obsequiarà els assistents amb un menjar i un detall per la seua col·laboració.

Els interessats a col·laborar en aquesta activitat poden inscriure’s en l’Ajuntament, Club Nautic Les Bassestes, Òptica + Visión Benissa o Neteges Bolufer. Per a bussejar és obligatori presentar una fotocòpia de la llicència de busseig, document nacional d’identitat i l’assegurança en regla.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?