Natura

40 bussos participen en la neteja submarina del fons litoral

Al voltant de quaranta bussos han participat en la segona edició de la Neteja Submarina del Litoral de Benissa que es va desenvolupar el darrer diumenge. Al capdavall, aquests voluntaris han retirat uns 50 quilos d’escombraries. Els participants es van reunir a les 10:00 hores en el Club Nàutic Les Bassetes i des d’allí es van dirigir cap a distints punts de la zona litoral per a netejar de residus les cales i penya-segats de Bassetes, Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella.
Entre els voluntaris, de distintes nacionalitats i vinguts des de diversos llocs del País Valencià, es trobaven els professors i alumnes del Centre de Busseig Les Bassetes. També han col·laborat en aquesta campanya tres embarcacions esportives que van oferir el seu recolzament en les tasques de desplaçament i recollida de residus. En finalitzar la neteja es va obsequiar als assistents amb un menjar i un detall per la seua col·laboració.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Medi ambient en col·laboració amb El Club Nàutic els *Bassetes, el Centre de Bussejo i diverses empreses del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?