Esports

Informació sobre les excursions en caiac

Els participants poden elegir entre les eixides diürnes o les nocturnes, que coincideixen amb lluna plena.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb l’Escola de Vela Les Antípodes, està portant a terme fins el mes de setembre una sèrie d’excursions en caiac per la Costa del municipi.

Les excursions es realitzen de dilluns a divendres a les 9.00 hores i el 30 de juliol i 28 d’agost a les 22.00 hores, coincidint amb la lluna plena. El preu de l’activitat és de 20 euros i inclou: caiac (individual o doble), monitor-guia, vestit de neoprè, armilla salvavides i llum de posició en les eixides nocturnes. Les eixides es realitzaran des del Club Nàutic Les Bassetes i la durada de l’excursió és de 2 hores.

El recorregut establert durà als participants per la Platja de la Fustera amb la Pedrera (pedrera) i la seua cova, la Cala Pinets i la Mar Morta que assoleix els 50ºC a l’estiu, la Cala Llobella, la Platja de l’Advocat amb el seu espigó i la Cala Baladrar.

Els interessats poden informar-se en les oficines de turisme de Benissa o en l’Escola de Vela Les Antípodes, en el Club Nàutic Les Bassetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?