Natura

Retiren més de 200 quilos de fem en la IV jornada de neteja litoral

Aquest passat diumenge dia 11 de setembre va tindre lloc la IV “Neteja submarina del litoral de Benissa”, en què es va aconseguir recollir 220 quilos de fem. Els participants es van reunir a les 10:00 hores al Club Nàutic Les Bassetes des d’on es van dirigir a distints punts de la zona litoral de Benissa, centrant-se la neteja a les cales i penya-segats de Les Bassetes, La Fustera, Baladrar, Els Pinets i La Llobella. A més, també es va realitzar una neteja terrestre pels voltants d’aquestes cales.

En aquesta edició han participat aproximadament 70 persones de diverses nacionalitats i diversos punts del País Valencià. També es va comptar amb la col·laboració de huit embarcacions esportives, la major part d’elles cedides pel club Nàutic Les Bassetes, que van prestar el seu suport als participants en les tasques de desplaçament i recollida de residus.

En finalitzar la neteja es va obsequiar els assistents amb un menjar i un detall per la seua col·laboració.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Benissa, el Club Nàutic Les Bassetes, el centre de busseig i diverses empreses del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?