General

Un veí denuncia el propietari de la parcel·la per profanació de cadàvers i violació de tombes

La indignació veïnal que viu Benissa durant aquests dies s’ha convertit ja en acció judicial. Un veí de la localitat va presentar dijous passat 17 d’agost una denúncia davant el jutjat d’instrucció número 4 de Dénia contra el propietari de la parcel·la en què s’han realitzat els treballs amb excavadores per a fer un pàrquing subterrani que han remogut els ossos de cadàvers de l’antic cementeri.

La denúncia està interposada per la possible comissió per part de l’amo del terreny d’un delicte de profanació de cadàvers i violació de sepultures. Les restes humanes van ser traslladades en camions de construcció i llançats al costat de tones de terra en altres punts del municipi. Un d’ells a la partida de Benimarraig. La denúncia ha estat interposada precisament per un ciutadà de Benissa que en l’actualitat exerceix com a jutge en pràctiques. Amb tot, aquest diari està en condicions d’afirmar que no es descarta que en els pròxims dies es puguen presentar altres denúncies contra els autors de les obres “per no haver pres les mesures necessàries per a evitar el que ha succeït”, va explicar un veí que va qualificar la situació actual com a “cruel”.

Precisament els testimoniatges dels veïns apareguts en Levante d’Alacant i en altres mitjans que han seguit la crisi de l’antic cementeri són alguns dels documents que s’adjunten a la denúncia presentada en en els jutjats de Dénia contra el propietari de la parcel·la així com un informe pericial.

Una denúncia en què s’aporten proves que demostren que és totalment cert que van aparèixer restes humanes com a conseqüència dels treballs que van ser autoritzats per l’Ajuntament de Benissa. En la superfície està prevista la construcció d’un comerç o nau industrial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?