General

Tur afirma que la nova senyalització de la Nacional 332 és “vergonyosa”

L’acord aconseguit entre els ministeris d’Interior i de Foment per a indicar els 776 trams de concentració d’accidents de la Xarxa de Carreteres ha tingut ja el reflex de la nova senyalització a la Marina Alta. Un dels primers punts negres marcat ha sigut el tram de la carretera N-332 que discorre entre Calp i Benissa. Sis grans panells alerten els conductors de la perillositat de la via, en ambdós sentits sota la llegenda: “Precaució: Tram de concentració d’accidents” durant els següents “huit quilòmetres”.

A més, com a mesura de prevenció de la sinistralitat i control de velocitat, el ministeri va col·locar fa aproximadament un mes un radar en direcció Benissa-Calp.

D’aquesta manera, el pla del govern estatal de senyalització d’advertiment va entrar en marxa al desembre testimoniant la perillositat en la conducció. Aquestes mesures també s’han començat a instal·lar a la mateixa carretera entre els termes de Gata i Pedreguer. Pel que fa a aquest tema, el batle de Calp, Ximo Tur, va deixar clar el seu rebuig a la mesura del govern estatal sobre les anomenades zones d’acumulació d’accidents.

Per al batle és “vergonyosa” la nova senyalització de la N-332.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?