General

Una nova carretera comunicarà la Marina Alta i Baixa sense travessar els nuclis urbans

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 de juliol de 2008:

El diputat socialista al Congrés per Alacant, Herick Campos, va sorprendre a la comarca a la fi del mes de juny amb l’adjudicació per part del Ministeri de Foment de l’estudi informatiu per a l’acondicionament de la carretera N-332 en el tram comprés entre els pobles de Benissa, Gata i Pedreguer. El projecte pretén crear un corredor de caràcter gratuït des de Benidorm fins al nord de la comarca de la Marina Alta que no travesse cap nucli urbà d’aquests municipis.

El nou estudi, adjudicat a l’empresa Eyser, Estudios y Servicios S.A. per 258.140 euros mitjançant un concurs públic, és continuista del ja realitzat sobre el tram entre Benissa i Calp.

Si finalment s’executara aquest projecte, impulsat pel diputat Campos des de Madrid, els veïns de la Marina Alta i Baixa es beneficiarien d’una nova carretera que uniria tots aquests pobles sense la necessitat d’accedir a l’autopista AP-7.

Aquesta nova infraestructura suposaria que els ciutadans deixarien d’abonar el cànon econòmic del peatge car està previst que aquesta nova carretera siga de caràcter gratuït ja que, segons va dir Herick Campos, aquesta variant naixerà amb la finalitat de que els veïns puguen desplaçar-se sense cap cost addicional.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?