General

Foment millorarà 16 quilòmetres de la carretera N-332 entre Benissa i Ondara

El Ministeri de Foment ha licitat l’estudi informatiu per al condicionament del tram Benissa-Gata de Gorgos-Pedreguer, de la carretera N-332, amb un pressupost que ascendeix a 293.528 euros.

L’actuació té per objecte estudiar les diferents alternatives per al condicionament de la via des del punt quilomètric 152, 000 a Benissa, fins el 168,000 a Ondara Sud, és a dir, uns 16 quilòmetres.

L’estudi haurà de plantejar-se una carretera amb calçades de 7 metres d’amplària i vorals de 2,5 metres. Les diferents alternatives hauran de dissenyar-se per a una carretera convencional amb una velocitat de 100 quilòmetres per hora.

Pel que fa a l’impacte ambiental, es consideren vàlids els resultats de les consultes realitzades per a l’estudi informatiu previ, així com la mateixa declaració. A més, les propietats confrontants no tindran accés a la carretera. Un altre aspecte que ha d’incloure l’estudi és que el traçat de la nova carretera no quede a una distància inferior a 100 metres dels límits dels terrenys qualificats com a urbans o urbanitzables.

El document haurà d’analitzar la connexió futura amb la variant de Gata de Gorgos, l’actual N-332 i la CV-734. Per altra banda, el disseny ha de permetre una futura duplicació. En aquest sentit, les diferents propostes hauran d’incloure criteris de rendibilitat econòmica, ambiental, social i funcional.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?