General

El batle torna a oferir terrenys per a fer un centre auxiliar al sud de la Marina Alta

El batle, el popular Juan Bautista Roselló, va declarar ahir que va a intensificar les negociacions amb la Conselleria de Sanitat, perquè es construïsca un centre hospitalari auxiliar al sud de la comarca.

Roselló s’alegrà per la col·locació de la primera pedra del nou hospital perquè als veïns del sud de la comarca “no és que els moleste vindre a Dénia, sinó arribar a La Pedrera i aquesta nova parcel·la és ideal per les seues connexions”.

Encara així, localitats com Calp, Teulada-Moraira i Benissa reclamen a la Conselleria de Sanitat que construïsca un nou hospital al sud de la comarca, per a donar servei a aquests municipis costaners i als de l’interior.

Roselló va declarar que el Consistori està en disposició de “cedir immediatament” una parcel·la ben connectada amb l’autopista, la carretera nacional i els municipis de la costa i de l’interior.

La setmana passada el ple de l’Ajuntament de Benissa va aprovar una moció per unanimitat de tots els partits polítics, en què es comprometien a facilitar aquest projecte.

Ahir, ni el conseller de Sanitat, Vicente Rambla, ni el president Francisco Camps, van fer referència a aquesta possibilitat. L’empresa DKV Marina Salut tampoc tenia coneixement que vaja a portar-se a terme aquest projecte, però l’alcaldessa de Dénia, en el seu parlament oficial, va recolzar la proposta, que pel que sembla, podria ser anunciada pel Consell la pròxima setmana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?