General

Foment encarrega un estudi per a reformar la N-332 a la Marina Alta

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 7 de març de 2008:

El Ministeri de Foment ha adjudicat a l’empresa Eyser, Estudios y Servicios, S.A. la redacció de l’estudi informatiu per a l’acondicionament del tram de la carretera N-332 que discorre entre Benissa, Gata de Gorgos, Pedreguer i Ondara.

El pressupost ascendeix a 258.140 euros i el treball té per objecte estudiar les diferents alternatives viables per a l’acondicionament d’aquest tram de 14 quilòmetres de longitud que discorre en la seua totalitat per la comarca de la Marina Alta.

Totes les opcions hauran de tindre en compte les exigències establertes per a una carretera convencional de velocitat de projecte 100 km/h i, d’acord amb el que estableix la Llei de Carreteres, les propietats limítrofes no tindran accés directe a la nova carretera.

Segons ha informat el Ministeri, “es posarà especial atenció en l’estudi a la connectivitat futura entre la variant de Gata de Gorgos, l’actual N-332 i la CV-734” i “es procuraran condicions de disseny que possibiliten una futura duplicació”.

L’estudi haurà de coordinar-se amb el projecte de construcció de la variant de Benissa i està contemplada la realització d’un estudi de trànsit actual i futur, que inclourà demanda i moviments d’origen i destinació, i que s’estendrà a tota l’àrea d’influència del tram, considerant les actuacions previstes i el planejament urbanístic dels pobles afectats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?